Připravte si koupel pro očistu těla i duše .-)

Co byste řekli koupeli uprostřed bylinkové zahrádky nebo louky plné nádherných květin? 

Nechte se unést představou letního slunce, voňavé meduňky, šalvěje, kopřivy, březových listů a dalších nádherných skvostů přírody.Oddejte se snění v relaxační koupeli s těmi nejkrásnějšími dary přírody, které podtrhuje léčivá síla mořské soli.

... že to není možné? Máme pro vás rychlé řešení a splnit si sen můžete i několikrát za sebou .-)

Připravte si detoxikační koupel a vyčistěte tělo a vylaďte duši Amande Lux.jpg

S našimi detoxikačními směsmi do koupele je to snadné. Vybrat si můžete ze dvou druhů.

 V první směsi pro detoxikační koupel naleznete mořskou sůl, okvětní lístky květu hortenzie, květy chrpy, prášek ze zázvoru, semena kopřivy, listy kopřivy dvoudomé, listy citronu, citrónový esenciální olej z eukalyptu, esenciální olej z bazalky pravé, silice zázvoru.

Směs pro detoxikační koupel s mořskou solí a bylinkami eshop Amande Lux

Ve druhé směsi bude hýčkat vaše tělo mořská sůl, březové listí, listy meduňky, listy měsíčku lékařského, šalvějové lískty, esenciální olej z meduňky, citrónový olej.

Směs pro detoxikační koupel s meduňkou a mořskou solí eshop Amande Lux

 

Užijte si každou detoxikační koupel, neboť je obecně známo, že teplá voda otevírá póry v pokožce a zahajuje tak proces detoxikace. Koupel vám navodí pohodu a odbourá stres, zlepší vám stav pokožky, přináší zlepšení spánku a koncentrace mysli, zlepšuje tok lymfy, uvolňuje svaly a bolesti kloubů.

Jde o proces, kde dochází k očistě těla a doplnění minerálů vašemu tělu. Aby byla detoxikace do nejúčinnější, je vhodné odstranit odumřelé buňky buď peelingovou metodou nebo kartáčem na tělo či peelingovou rukavicí. Tím podpoříte zvýšené proudění lymfy ve vašem těle, která snadněji odvede škodliviny z vašeho těla. U peelingu dbejte na to, aby peelingové částice byly přírodního původu jako třeba rozemletá meruňková jadérka. K tomu vám výborně poslouží náš peeling z Provence.

Organický peeling z Provence i pro citlivou pleť parfumérie Galimard na eshopu Amande Lux

Detoxikační koupel odvádí vodu z těla, proto nezapomínejte také na dostatečný příjem tekutin. V den koupele je vhodné vydatně pít vodu, nejlépe přímo před koupelí a během koupele. Mějte na paměti, že před ani po koupeli není vhodné jíst. 

Po koupeli je ideální se ještě 1 až 2 hodiny "dopotit" v teplém župánku nebo dece a dát klid svému tělu i duši. Nezapomínejte opět na dostatek vody, dochutit jí můžete šťávou z citrónu. 

Po "dopocení" je vhodné znovu "vykartáčovat tělo", aby měly možnost z těla odejít veškeré škodlivé látky a podpořili tak detoxikaci těla.

Den po koupeli je vhodné dbát i na hydrataci pleti, ideální na mokré neutřené tělo aplikovat mandlový olej z Provence, který umocní váš prožitek z koupele a rozjasní vaši pleť.

Nejprodávanější mandlový olej Galimard  má anti age účinky esho Amande Lux

 

Ačkoli detoxikační koupel je zdraví prospěšná, je nutné mít na paměti, že se najdou i lidé, kteří by se měli poradit o vhodnosti koupele se svým lékařem. Jde zejména o těhotné ženy, lidi se srdečním či ledvinovým onemocněním, lidé s cukrovkou, vysokým krevním tlakem a starší lidé. 

Detoxikační koupel s mořskou solí a bylinkami pomůže vašim koubům

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz