5 důvodů, proč by muž měl používat parfém

Pánové, víte, že parfém je vaše "tajná zbraň" a při prvním setkání hraje pro ženu zásadní roli vaše vůně?

Parfém není jen luxusní flakon s vůní, ale naopak, je to vzkaz v lahvi. Vzkaz, kterým dáváte vašemu okolí na vědomí, kdo jste. Uvědomujete si, že správný pánský parfém může

"zvýšit vaše sebevědomí, podtrhnout osobní charisma nebo zanechat stopu v paměti ženy na vaši nezapomenutelnou vůni".

Proto dejte čas a pozornost správnému výběru parfému. 

5 důvodů, proč by muž měl používat parfém

Nejste stále přesvědčeni o tom, že parfém dokáže změnit mnoho ve vašem životě? Tady je několik důvodů, proč by měl být parfém nepostradatelnou součástí "šatníku" každého muže. Lidé si často pamatují nejen vaše jméno, ale také vůni a pocit z ní, který je spojený s vaší přítomností.

1. Unikátní osobnostní výraz
Parfém je způsobem, jak vyjádřit svou osobnost a jedinečnost. Výběr vůně, která vám nejlépe vyhovuje, pomáhá vytvořit unikátní dojem. Buďte to vy, kdo bude ve vzduchu zanechávat záhadnou stopu muže.

2. Zvýšení sebevědomí
Správně zvolený parfém může zvýšit vaše sebevědomí. Když se cítíte dobře, vyzařujete jinak, než když se necítíte dobře. A věřte, že ženy mají "barometr" vnímat to, jak se muži cítí. Při použití parfému se budete cítit přitažlivěji, podpoříte svou mužnost a budete lépe vyzařovat ty správné vibrace.

3. Nezapomenutelný dojem
Zapomeňte na situaci, kdy vstoupíte do místnosti a ani po chvíli to nikdo nezaznamená. Správný parfém dokáže "upoutat" ženské smysly způsobem, o kterém muži nemají ani zdání. Často říkám, že parfém Mezzanotte od francouzské parfumerie Galimard, je parfém pro "tygry", pro muže, kteří se nebojí ženské pozornosti. Správný parfém může zanechat trvalý dojem u vašich kolegů, přátel, ale hlavně u žen. Je to parfém pro ženské smysly, rafinovaný vyvolávající v ženském mozku stavy blaženosti. 

4. Zvýrazňuje vaši péči o sebe, jinými slovy okolí vnímá, že si sami sebe vážíte a vyjadřujete tak přirozený respekt
Používání parfému ukazuje, že vám záleží na vašem vzhledu a vlastním projevu. Toto gesto sebelásky a sebevědomí je na muži velmi atraktivní a může vám pomoci v jakémkoliv sociálním nebo pracovním prostředí, při každém obchodním jednání, v podstatě v každém mezilidském vztahu.

5. Posiluje vaši osobní značku
Každý muž by měl mít svou "osobní značku" a parfém může být její nepostradatelnou součástí. Lidé budou spojovat vaši vůni s vaší osobností a vaším stylem.

Nyní je ten správný čas začít objevovat svět parfémů a najít tu pravou vůni pro sebe. Nezapomeňte, že méně může být více.  Aplikujte parfém střídmě, abyste dosáhli elegantního a atraktivního efektu. Vyzkoušejte různé vůně a najděte tu, která nejlépe vyjadřuje vaši osobnost.

Nebuďte jen mužem v davu. Buďte tím mužem, který všem zanechá nezapomenutelný dojem. Začněte používat parfém a udělejte první krok k lepšímu sebevědomí, atraktivitě a úspěchu.

A pokud byste chtěli vyzkoušet parfémy od nejstarší francouzské parfumérie Galimard, jejich vůně obdivovala už Madame de Pompadour, stačí zavolat na naši voňavou linku a já se vám tam ráda budu věnovat. Osobní typologií se zabývám již roky a po rozhovoru s vámi vám dokáži poradit. 

Jarmila 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz